De Snertrit 2024 | De perfecte afsluiter van het motorseizoen!

Rij mee met de Snertrit 2024 op zaterdag 5 oktober en geniet van de laatste toertocht van het jaar. Download hier de route!

De Snertrit 2024 | De perfecte afsluiter van het motorseizoen!

De laatste rit van dit motorseizoen komt eraan! Op zaterdag 5 oktober organiseren we de Snertrit 2024. Een tocht van ongeveer 221 kilometer dwars door Friesland met een stukje van Drenthe en Overijssel, speciaal samengesteld voor onze enthousiaste motorliefhebbers. Verken de mooie landschappen van de 3 provincies en geniet van een ontspannen dag op de weg, voordat we het seizoen afsluiten met een kom warme, traditionele snert bij Friese Motorexperts. De weersvoorspellingen voor aanstaande zaterdag zijn zonnig, dus we hebben die dag maar weer mooi te pakken!

Route Snertrit 2024

De route voor de Snertrit 2024 kun je hieronder eenvoudig downloaden. Liever via de mail ontvangen? Stuur ons een berichtje via info@friesemotorexperts.nl, en wij sturen de route met plezier naar je toe!

Download ‘m HIER!

Route Snertrit 2024

Verzamelpunt bij Friese Motorexperts in Menaam

We starten de dag bij Friese Motorexperts in Menaam, waar je vanaf 10:00 uur welkom bent voor een kopje koffie of thee. Om 10:30 uur klinkt het startschot, en ga je op eigen tempo de route verkennen. Geen voorrijders, geen verplichtingen – gewoon genieten van een prachtige rit in jouw eigen stijl! Maak zoveel tussenstops als je wilt, en neem de tijd om te genieten van de omgeving.

Rond 15:00 uur verwelkomen we je graag weer in Menaam, waar een dampende kom snert op je staat te wachten. Onder het genot van deze Friese klassieker en een paar heerlijke hapjes kunnen de sterke verhalen van de dag gedeeld worden.

Praktische informatie

  • Deelname aan de motorrit is gratis.
  • Wil je gezellig mee eten? Geef je dan uiterlijk vrijdag 4 oktober voor 21:00 uur op via info@friesemotorexperts.nl. De kosten voor de snert zijn € 5,- p.p.
  • Lust je geen snert of ben je vegetariër? Geef het gerust even aan bij je aanmelding, dan zorgen wij voor een passend alternatief.

Programmaoverzicht zaterdag 4 oktober:

🟢 10:00 uur: deuren open

🟢 10:30 uur: start motorrit

🟢 15:00 uur: snert klaar om geserveerd te worden!

Kom langs, rij mee, en sluit het motorseizoen op een gezellige manier af. Tot dan!

Team Friese Motorexperts

Zaterdag 12 oktober Gesloten!

i.v.m. ons Teamuitje

20231214 FME-1-2

Op zaterdag 12 oktober zijn wij een dagje gesloten, omdat ons team de uitdaging aangaat tijdens een onvergetelijk teamuitje! We gaan samen een spannende trail clinic volgen op een spectaculair trailterrein – de adrenaline stroomt al door onze aderen!

Geen zorgen, op dinsdag 15 oktober staan wij weer helemaal fris en energiek voor je klaar. We kunnen niet wachten om al onze avonturen met je te delen!

Bedankt voor je begrip en tot snel!