Nieuwe Kawasaki Racing look voor de 2025 Ninja ZX-4RR

De ๐—ก๐—ถ๐—ป๐—ท๐—ฎ ๐—ญ๐—ซ-๐Ÿฐ๐—ฅ๐—ฅ keert in ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฑ terug in een spiksplinternieuwe Kawasaki Racing Team kleurstelling!

Kawasaki onthult de nieuwe 2025 kleur voor de hoogtoerige Ninja ZX-4RR!

Afgelopen seizoen zette Kawasaki de supersport markt op zโ€™n kop met de introductie van de Ninja ZX-4RR. De enige 400cc supersport verkrijgbaar met een hoogtoerig vier-in-lijn motorblok en hoogwaardige veer- en remcomponenten. Voor modeljaar 2025 zal deze unieke Ninja verkrijgbaar zijn in een nieuwe Kawasaki Racing Team kleurstelling.

Ninja ZX-4RR 2025

Het is geen publiek geheim dat de Ninja ZX-4RR een enorme aantrekkingskracht heeft op zowel de supersport rijders van weleer als nieuwe rijders. De 399cc vier-in-lijn zorgt, samen met het inlaatgeluid en de up/down quickshifter voor een unieke aanval op de zintuigen.

Ook op het gebied van handling zijn kosten nog moeite bespaard. Hoogwaardige SHOWA vering voor, een ZX-10R schokdemper achter (beide met legio instelmogelijkheden), monobloc remklauwen en een WorldSBK geรฏnspireerd frame zorgen voor scherpe handling en veel vertrouwen. Om de sportieve aspiraties van de Ninja ZX-4RR kracht bij te zetten is het full colour TFT-display uitgerust met een Track Mode welke rondetijden en toerentallen vanaf 10.000tpm weergeeft.

Om ook op straat maximaal rijplezier te beleven is deze Ninja voorzien van hogere clip-ons en een comfortabele zithouding.

2025 kleur

De 2025 Ninja ZX-4RR is vanaf midden oktober beschikbaar bij Friese Motorexperts in de nieuwe Kawasaki Racing Team kleurstelling.

* Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Ninja ZX-4RR 2025 kleur

Kawasaki Ninja ZX-4RR 2025 – Lime Green/Ebony/Pearl Blizzard White (KRT-edition)
Kawasaki Ninja ZX-4RR 2025 – Lime Green/Ebony/Pearl Blizzard White (KRT-edition)
Kawasaki Ninja ZX-4RR 2025 – Lime Green/Ebony/Pearl Blizzard White (KRT-edition)

Zaterdag 12 oktober Gesloten!

i.v.m. ons Teamuitje

20231214 FME-1-2

Op zaterdag 12 oktober zijn wij een dagje gesloten, omdat ons team de uitdaging aangaat tijdens een onvergetelijk teamuitje! We gaan samen een spannende trail clinic volgen op een spectaculair trailterrein – de adrenaline stroomt al door onze aderen!

Geen zorgen, op dinsdag 15 oktober staan wij weer helemaal fris en energiek voor je klaar. We kunnen niet wachten om al onze avonturen met je te delen!

Bedankt voor je begrip en tot snel!