Route Thema toertocht: De FME WAADHOEKE Toertocht!

Bekijk hier de route voor de FME WAADHOEKE Toertocht

Het motorseizoen is nog lang niet voorbij, dus het is tijd om je motorpak weer uit de kast te halen! Wij hebben nog twee spetterende toertochten voor je op de plank liggen dit seizoen, en de eerste staat al snel voor de deur. Aanstaande zaterdag 7 september is het zover: de FME WAADHOEKE Toertocht! Dit jaar nemen we je mee langs alle hoeken van de prachtige WAADHOEKE, met een route van 175 km. De weersvoorspellingen beloven een heerlijke nazomerse dag, dus maak je borst maar nat voor een geweldige rit!

Ben je benieuwd naar de kronkelende wegen en de uitzichten die je te wachten staan? Download dan snel de (aangepaste!) route via de onderstaande link. LET OP!: In verband met de Oldtimerdag in Tzummarum is er een kleine routeaanpassing in het centrum van Tzummarum!

Lukt het niet om de route te downloaden? Geen probleem! Stuur ons een mailtje via info@friesemotorexperts.nl, dan sturen we de route naar je toe.

Route FME WAADHOEKE Toertocht 2024

Datum: Zaterdag 7 september
Locatie: Friese Motorexperts
Deuren open: 10:00 uur
Start rit: 10:30 uur
Kosten: Gratis deelname, geen aanmelding vereist
Verzorging: Voor en na de rit zorgen wij voor koffie, thee en verfrissende dranken

We zien je graag op zaterdag 7 september bij Friese Motorexperts

Team Friese Motorexperts

Zaterdag 12 oktober Gesloten!

i.v.m. ons Teamuitje

20231214 FME-1-2

Op zaterdag 12 oktober zijn wij een dagje gesloten, omdat ons team de uitdaging aangaat tijdens een onvergetelijk teamuitje! We gaan samen een spannende trail clinic volgen op een spectaculair trailterrein – de adrenaline stroomt al door onze aderen!

Geen zorgen, op dinsdag 15 oktober staan wij weer helemaal fris en energiek voor je klaar. We kunnen niet wachten om al onze avonturen met je te delen!

Bedankt voor je begrip en tot snel!